dimarts, 17 d’abril del 2012

Enorme

La banda musical Ok Go són uns maniacs del videoclips. No sòn poques les cançons seves que han decidit acompanyar per aquesta eina de difusió que és el videoclip. El videoclip com totes les expressions, és pot crear per a diferents usos, i amb diferents intencions. Al final sempre el que denota la peça, és la voluntat del qui la crea, mesclat amb la voluntat del qui la gaudeix. I el que si que es pot apreciar com a tendència de la banda musical Ok GO, és les ganes de crear i divertir-se quan participen en la realització del seus videoclips, i sempre que poden, exprimint al maxim les seves premises estètiques, per explotar al maxim una posada en escena tan colossal com poden.

Aquesta peça, l'han duta a terme amb la col·laboració de la companyia de dança moderna Pilobolus, coreografiat per Trish Sie, director i coreograf que ja havia participat en altres obres d'OK GO.
Amb aquesta obra s'ha pretès desefiar l'espai, la superficie en que es llegeix el discurs audiovisual, la pantalla en definitiva; per recrear l'efecte calidoscopi, però només recrear, perquè els recursos emprats, es duen molt més enllà, per acavar soprprenent a cada moment per el seu dinemisme, i per aportar a cada moment, noves formes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada